**#1**

When Polly was seven years old she hammered a nail into the tree in her backyard to mark her height. 3 years later at age 10, Polly returned to see how much higher the nail was. If the tree grew by seven inches each year, how much higher would the nail be?

**#2**

It is known that only 2 % students solved this in one of the most

difficult exams the IAS (Indian Administrative Service) Exam

IF

5+3+2 = 151022

9+2+4 = 183652

8+6+3 = 482466

5+4+5 = 202541

THEN

7+2+5 = ?

CLICK HERE to give your answers in the comments Section

ans : 143547

Right Answer 🙂

#1

at the same height, growing will be from top!

#2

143547

coz >

7+2+5=?

7*2=14

7*5=35

14+35=49

49- the middle# 2=47

Right Answers ! 🙂

1- 21″

2- 143547

1. The nail will be in the same height as he nail it.

2. 143547

1- The nail will at the same hight, the tree grow from the top.

2- 351047 >>7*2,7*5,7*(5+2)-2

#1 if U happen to see the nail not absorbed by the growing wood 21″ more

#2 143547

I wonder why 2% of the students solved this…must b VERY young students.

The nail remains at same position as the trees grow on top 🙂

21 in

7+2+5=143547

1= 21 Inches higher from ground and age of Polly is not comparable

2= A + B + C = [AxB = X, A x C = Y, X +Y -B= ? ]

7 + 2 + 5 = [7×2 = 14, 7 x 5 = 35, 14+35-2=47]

This Formula work on all of the above … simple 🙂

With Regards,

Masood from Afghanistan

1. 21 inches

2. 143547 [7×2=14 7×5 =35 and (14+35-2= 47)]

1)Nail will be in same place

2) 7+2+5

7*2= 14

7*5= 35

14+35 (add the answers)= 49

49-2 (middle number deducted)= 47

Answer : 143547

1. the nail grows up 21inches compared to Polly’s height 3 years ago,

2. 143547

1 answer 21 in

2. 143547

1- The nail will be at the same hihgt

2- IF

5+3+2 = 151022 5x(3+2)-3=22

9+2+4 = 183652 9x(2+4)-2=52

8+6+3 = 482466 8x(6+3)-6=66

5+4+5 = 202541 5x(4+5)-4=41

THEN

7+2+5 = 143545

7*12=14

7*5=35

7x(2+5)-2=45

143547

#1. 21 inches

#2. (7×2,7×5,(7×2+5)-2)=143547

1. No correlation between height of Polly and Growth of tree. It is not necessary that Polly too grew by the same height as the tree.

2. 143547

1. correction (21 inches – height gained by Polly in 3 years)

1. 21 inches

2. 47 (7X2,7X5,(14+35-2))=47