Home

Funny- Question and Answers

 

1. What is height of Fashion?
Ans : Dhoti with a zip .
 
2. What is height of Secrecy?
Ans : Offering blank visiting cards.
 
3. What is height of Active laziness?
Ans : Asking for a lift to house while on a morning walk.
 
4. What is height of Craziness?
Ans : Getting a blank paper Xeroxed.
 
5. What is height of Forgetfulness?
Ans : Seeing the mirror and trying to recollect when you saw him / her last.
 
6. What is height of Stupidity?
Ans : A person looking through a keyhole of a glass door.
 
7. What is height of Suicide?
Ans : A dwarf jumping from the footpath on the road.
 
8. What is height of De-hydration?
Ans : A cow giving milk powder.
 
9. What is Height of Kanjoosi ?
Ans : Banta’s house has caught fire and he is giving miss calls to the Fire brigade

,


3 Responses to Funny- Question and Answers

  1. mustafa m dodh November 19, 2010 at 5:44 PM #

    height of humour

  2. anwar September 27, 2010 at 2:35 AM #

    kanjoosi means greediness

  3. Ahed September 15, 2010 at 7:16 PM #

    Nice wisdoms
    but i didn’t got the meaning of Kanjoosi
    Could anyone help ????????????